UPDATE: 'Anderlecht heeft haar lesje geleerd en haakt af voor target'

UPDATE: 'Anderlecht heeft haar lesje geleerd en haakt af voor target'

14-04-2020 11:30 Laatste update: 20-04-2020 16:09
44

Ryan Babel is volgens de Turkse geruchtenkrant fotomac.com op weg naar Anderlecht. 'Galatasaray, de club van Babel is op zoek naar een club voor de Nederlandse winger en Anderlecht heeft zich gemeld', klinkt het bij de krant.

Het contract van Babel wordt niet verlengd. Galatasaray is dus op zoek naar een overnemer voor Babel. 'Er is goed nieuws gekomen uit België, Anderlecht heeft zich gemeld. Babel zou Chadli, die terugkeert naar Monaco, vervangen op de linkerflank', luidt het gerucht in Turkije.

Babel kwam dit seizoen uit voor Ajax. Hij brak er niet echt door en het werd snel duidelijk dat hij geen toekomst heeft in Amsterdam. Het gerucht dat hij naar Anderlecht trekt is relatief, volgens andere Turkse media zou hij ook op weg zijn naar PSV of Feyenoord. Wordt in ieder geval vervolgd.

Update: Volgens Het Belang van Limburg toont Anderlecht geen interesse meer in Babel. 'Babel ging al rond in het geruchtencircuit, maar paars-wit heeft na de miskleun met Nasri z'n lesje met versleten vedetten geleerd', klinkt het. Het financiële plaats bij Babel zou ook niet kloppen.