Sportdirecteur Cagliari behoudt hoop: In dialoog gaan met Nainggolan

Sportdirecteur Cagliari behoudt hoop: "In dialoog gaan met Nainggolan"

Gepubliceerd: dinsdag 14 april 2020 om 10:40di 14-04-2020 om 10:40

Eerder deze week raakte bekend dat Cagliari, de club die Radja Nainggolan huurt, hem niet kan houden door de financiële situatie. Sportdirecteur Mario Passeti behoudt toch een sprankeltje hoop, dat liet hij weten aan La Domenica Sportiva.

"De kans is klein dat Nainggolan volgend jaar nog bij ons speelt", zei de voorzitter van de Italiaanse club vorige week nog. Niet onlogisch, want met een jaarsalaris van 4 miljoen euro wordt het moeilijk om hem te houden in een moeilijke finaciële situatie. Na verluidt zou Inter Milaan, verhuurder van Nainggolan, hem willen verkopen voor 18 miljoen. Dat zou geen probleem zijn, maar over de jaarsalaris struikelt Cagliari wel.

De sportdirecteur van Cagliari beseft dat het een moeilijke klus wordt maar nuanceert de woorden van de voorzitter: "Het is niet realistisch te denken dat we zijn loon kunnen betalen, maar een dialoog tussen alle betrokken partijen kan wel het verschil maken. We zullen met Inter en Radja overleggen en bespreken of er mogelijkheden zijn om tot een oplossing te komen." Beide partijen zullen dus wat water bij de wijn moeten doen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws