Raiola incasseert klap: 'Makelaar verliest 'grote' klant'

Raiola incasseert klap: 'Makelaar verliest 'grote' klant'

Gepubliceerd: maandag 13 april 2020 om 21:10ma 13-04-2020 om 21:10

Mino Raiola is niet meer de zaakwaarnemer van Lorenzo Insigne. Volgens diverse media zat het al een tijdje niet goed tussen de twee.

Naar verluidt zijn er twee redenen voor de breuk tussen Raiola en Insigne. De Italiaan is niet blij met de uitkomst van de rechtszaak tussen kamp-Insigne, geleid door Raiola, en zijn vorige management. Daardoor moet de spits een fors bedrag betalen aan zijn oude management omdat de overeenkomst eerder beëindigd is.

Daarnaast hoopte Insigne dat Raiola hem naar een andere buitenlandse club kon brengen omdat hij zich bij Napoli niet meer gewaardeerd voelde door voormalig trainer Carlo Ancelotti en voorzitter Aurelio De Laurentiis. Dat is Raiola niet gelukt.

Nu is de breuk definitief. Volgens Italiaanse media is de kans groot dat Insigne, wiens contract in 2022 afloopt, alsnog gaat verlengen bij Napoli tot 2025. De ploegmaat van Dries Mertens zal persoonlijk met De Laurentiis om de tafel gaan. Hij krijgt daarbij wel de hulp van Federico Pastorello, die waarschijnlijk zijn nieuwe zaakwaarnemer wordt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws