Jordan Lukaku neemt het op voor Lukaku: 'Ze verkiezen dribbeltje Michy'

Jordan Lukaku neemt het op voor Lukaku: 'Ze verkiezen dribbeltje Michy'

13-04-2020 20:50
23

Romelu Lukaku is al een tijdje de vaste aanvaller van de Rode Duivels. Toch kreeg en krijgt de aanvaller van Inter nog altijd heel wat kritiek. Jordan Lukaku begrijpt daar helemaal niks van.

Tijdens een interview met Eleven Sports neemt Jordan het op voor zijn broer. "Ik had het moelijk met de houding van veel journalisten tegenover mijn broer", stelt de jongste Lukaku. "Romelu is al drie keer begraven in België. Bij elke concurrent werd hij begraven."

"Eerst was er Christian Benteke. Die blesseerde zich. Romelu was zijn vervanger tegen Kroatië. 'Mijn God, we moeten met Lukaku spelen … pfff.' Twee goals. Kwalificatie. Bedankt", stelt Jordan Lukaku.

"Op het WK begon Romelu slecht. Divock Origi speelde. Wesley Sonck zei: 'Romelu is nog jong, Divock Origi ook, ik denk dat we onze nieuwe spits voor de volgende 10 jaar hebben gevonden. Hij doet mij denken aan O Fenomeno (Ronaldo).' De belangrijkste goal van het WK, tegen wie was dat? De Verenigde Staten. Assist van Romelu voor Kevin De Bruyne. Bedankt."

Jordan is op dreef en gaat verder. "Na hem komt Michy Batshuayi. Ik vind Michy leuk, maar uiteindelijk … Ze verkiezen Michy. Waarom? 'Dribbeltje hier, dribbeltje daar … De dribbels, hij heeft techniek. Iedereen houdt van van hem. Maar waar gaat het bij een aanvaller om? Goals."