Cercle Brugge-aanvaller wil hogerop: “Graag naar Spanje of Duitsland”

Cercle Brugge-aanvaller wil hogerop: “Graag naar Spanje of Duitsland”

13-04-2020 19:44
1

Cercle Brugge kon zich handhaven in de Jupiler Pro League. Dino Hotic speelde voorlopig zeven competitiewedstrijden voor Groen-Zwart, maar is ambitieus.

Op de webstek van Cercle laat Hotic zich uit over zijn toekomstplannen. “Ik onderschreef inderdaad een contract voor 3,5 seizoenen.  Dat was een doordachte keuze. Ik zie deze periode als de ideale stap in mijn carrière. Het was tijd om mijn thuisland te verlaten en naar een interessantere competitie te gaan.” 

“Dat is de Belgische competitie zeker en vast”, gaat Hotic verder. “Het is mijn bedoeling om veel te spelen en buitenlandse ervaring op te doen.  Ik zou graag ooit in één van de vijf grote competities spelen.  En als ik dan toch mag kiezen, graag Spanje of Duitsland. “

België is de ideale tussenstap, vindt Hotic. “Ik houd van die manier van voetballen. België ligt ook ideaal in Europa, er zijn veel scouts van andere ploegen. Dus ik hoop hier vooral goed en veel te spelen, belangrijk te zijn voor het team en zo dus ploegen uit grote competities te overtuigen.”