Coronafeestje bij Obbi Oulare wordt stilgelegd: Ze moeten niet overdrijven”

Coronafeestje bij Obbi Oulare wordt stilgelegd: "Ze moeten niet overdrijven”

12-04-2020 17:52 Laatste update: 19:23
53

De politie van Hasselt heeft zaterdagavond een coronafeestje stilgelegd bij Obbi Oulare. De aanvaller van Standard Luik minimaliseert de feiten, maar de politie heeft toch vijf boetes uitgeschreven. 

De 24-jarige Oulare organiseerde volgens de politie een barbecue, met vrienden die afkomstig waren uit Brussel en Antwerpen. Er werden in totaal vijf boetes opgemaakt voor overtredingen van het samenscholingsverbod.

Volgens Oulare overdrijft de politie. "Er was geen feestje. Enkel een barbecue in mijn tuin met een vriend die hier woont", vertelde de spits in een reactie bij Het Nieuwsblad. "Hij is hier sinds de quarantaine om niet alleen te zijn. Niks bijzonders. Heel vaak is hij hier. Blijkbaar hebben de buren gebeld. Ingeschreven is hij hier niet."

"De agenten hadden niet veel begrip. Ik heb de boete betaald. Geen discussie. Op zich doet mijn vriend niets verkeerd. Ik woon alleen en hij is mijn beste maat. Al drie weken en half is hij bij mij. Al van voor de laatste match tegen Sint-Truiden. Of ik schrik heb dat de agenten gaan terugkomen? Ik weet het niet. Op zich heb ik niets verkeerd gedaan. Ik begrijp dat ze hun job doen, maar ze moeten niet overdrijven", besloot Oulare.