AS: 'Anderlecht moet hopen op promotie in dossier van Josué Sa'

AS: 'Anderlecht moet hopen op promotie in dossier van Josué Sa'

Gepubliceerd: zondag 12 april 2020 om 13:00zo 12-04-2020 om 13:00

Josué Sa heeft geen toekomst meer bij Anderlecht. Dit seizoen was hij op huurbasis actief bij Huesca in de Spaanse tweede afdeling. Huesca wil hem houden, maar is nog niet zeker van promotie naar La Liga. 

Huesca staat momenteel op de vierde plaats in de Segunda Division, die recht geeft op een plaats in de eindronde. Het is echter niet duidelijk of de competitie nog hernomen zal worden. Het Spaanse AS laat weten dat Huesca de aankoopoptie zeker gaat lichten bij een eventuele promotie.

Anderlecht kocht Josué Sa in 2017 over van Vitoria SC voor liefst 2,2 miljoen euro. In zijn eerste seizoen kwam hij nog 22 keer in actie voor Anderlecht, maar daarna werd hij uitgeleend aan het Turkse Kasimpasa en nu dus aan Huesca. Anderlecht hoopt hem komende zomer van de hand te doen, want Josué Sa heeft eigenlijk nog een contract tot de zomer van 2021 in het Astridpark.

Anderlecht moet hoe dan ook nog afraken van heel wat overbodige verdedigers. Zo liggen Bubacarr Sanneh en Ognjen Vranjes ook nog altijd onder contract bij Anderlecht, al zou AEK Athene die laatste definitief overnemen. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws