Openda en Co floppen bij Club: ‘Niet de bevestiging waar we op hoopten’

Openda en Co floppen bij Club: ‘Niet de bevestiging waar we op hoopten’

Gepubliceerd: zondag 12 april 2020 om 11:40zo 12-04-2020 om 11:40

De RTBF gaat dezer dagen opzoek naar de beste en slechtste spelers per club dit seizoen. Bij Club Brugge moeten vooral Jelle Vossen, Lois Openda en Mbaye Diagne het ontgelden.

Jelle Vossen werd tijdens de winter van de hand gedaan, Lois Openda moest het merendeel van het seizoen vanop de bank toekijken. "Vossen kreeg amper zijn kans, maar 2 goals is ook te weinig in een machine zoals Club Brugge", aldus de RTBF.

Ook voor Openda was het een seizoen in mineur. "Hij bevestigde niet zoals we hadden verwacht", toont het nieuwsmedium zich teleurgesteld. De grootste flop gaat echter naar nog een andere spits: Mbaye Diagne. "Een grillig, individualistisch karakter én een strafzaak bij PSG, meer heb je niet nodig om het top flop van het seizoen te schoppen."

De grote uitblinkers waren dan weer in het verdedigende compartiment te vinden. Zowel Clinton Mata als Simon Mignolet kregen felicitaties. Ook Hans Vanaken werd in de bloemetjes gezet. "Vanaken is nog beter geworden, op zijn 27 lijkt hij over alle voetbalkwaliteiten te beschikken, vraag is of hij ook de stap naar het buitenland zal zetten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Breekt Openda nog door bij Club?

(249 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws