23 miljoen euro per jaar lonkt in China: 'Heb er zoveel tweets over gezien'

23 miljoen euro per jaar lonkt in China: 'Heb er zoveel tweets over gezien'

11-04-2020 07:30
2

Odion Ighalo laat zich niet van de wijs brengen door alle geruchten. De huurling van Manchester United zou bij zijn broodheer Shanghai Shenhua maar liefst 23 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Dat is ongeveer 400.000 pond per week.

Sky Sports meldde dat onlangs. Ighalo weet nog niet waar zijn toekomst ligt. "Er ligt nog geen aanbieding op tafel. Maar het seizoen is nog bezig en de huurtransfer loopt nog door. Ik heb een richtlijn voor alles dat ik doe. Ik bid altijd tot God", zegt Ighalo bij Elegbete TV.

Ighalo heeft de geruchten over het astronomische salaris wel meegekregen. "Ik heb er zoveel tweets over gezien. Heel veel mensen werden gek en zeiden dat ik terug moest gaan en sommigen zeiden dat ik bij Manchester United moet blijven."

De aanvaller reageert er niet op. "Heb je mij er iets over horen zeggen? Als het seizoen is afgelopen en ik twee aanbiedingen van twee clubs heb ga ik erover nadenken en bid ik tot God met de vraag wat ik moet doen. Ik neem niet zomaar een beslissing en laat me niet van de wijs brengen door wat mensen zeggen. Ik nam genoegen met een minder salaris bij Manchester United omdat ik dat wilde. Dus er kan van alles gebeuren, maar ik wil het seizoen beëindigen. Daarna zie ik het wel."