Hagi erg in trek, Genk moet niet hopen op terugkeer: 'Genoeg aanbiedingen'

Hagi erg in trek, Genk moet niet hopen op terugkeer: 'Genoeg aanbiedingen'

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 20:07vr 10-04-2020 om 20:07

KRC Genk liet Ianis Hagi na amper een half seizoen tijdelijk vertrekken richting Schotland. De Roemeen ging aan de slag bij Glasgow Rangers, waar hij zich in de kijker van heel wat clubs wist te spelen. Een terugkeer naar Genk lijkt er ook niet aan te gaan komen.

Al wil zijn vader Gheorghe Hagi liever niet dat er te veel wordt gespeculeerd over de toekomst van zijn zoon. "Hij wordt gehuurd door Rangers en er wordt te veel over hem gepraat", zegt hij in Gazeta Sporturilor.

"Hij doet het er goed, ze zijn tevreden over hem, Ianis is gelukkig. Maar elke dag verandert er iets. Ik lees zoveel nieuws. Rangers heeft een aankoopoptie, maar Ianis is alleen met zichzelf bezig", klinkt het.

Een terugkeer naar Genk lijkt er alvast niet aan te komen. "Ik denk niet dat Ianis te klagen zal hebben over een gebrek aan aanbiedingen. Maar meer wil ik niet zeggen. Ianis is de beste speler van Roemenië. Hij heeft Europees gespeeld en presteerde daarin goed. Niemand kan neen tegen hem zeggen", besluit vader Hagi.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws