Ook Canesin doet oproep aan Coucke: Laat Oostende niet kapot gaan

Ook Canesin doet oproep aan Coucke: "Laat Oostende niet kapot gaan"

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 19:28vr 10-04-2020 om 19:28

Fernando Canesin vertrok afgelopen winter bij KV Oostende, maar de club is hij nog niet vergeten. De Braziliaan ziet ook dat het fout dreigt af te lopen met KVO. Hij vraagt Marc Coucke dan ook om water bij de wijn te doen.

In Het Nieuwsblad richt hij zich tot de voorzitter van RSC Anderlecht. "Laat KV Oostende alsjeblieft niet kapot gaan", klinkt het. "Denk aan al die mooie momenten dat we samen hebben meegemaakt, samen met de supporters. Laat je prijs zakken. Ik denk dat Marc uiteindelijk zijn hart zal laten spreken", geeft Canesin aan.

De Braziliaan mist KV Oostende ook. "Ja, maar ik heb nog veel contact met mijn oude ploegmaats. Ik whatsapp met Vargas, Neto, maar ook met Rajsel, Faes en Dutoit. Een van mijn beste vrienden is nog steeds Gert-Jan Martens die nu bij Aalst voetbalt. Ik ben van alles op de hoogte", klinkt het.

Al vindt hij het ook bijzonder fijn in Brazilië. "Het is zalig om weer zo dicht bij mijn familie te zijn. Nu ja, dicht...De reistijd van Paranaense naar Ribeirao Preto waar mijn moeder bedraagt ook enkele uren, maar elk vrij moment zoeken we elkaar op. Mijn vrouw Fran is ook meteen weer begonnen met haar studies en wie weet is ze binnenkort zwanger. Het is tijd voor een gezin in Brazilië", aldus Canesin.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws