KVO krijgt steun van ex-spelers:  We hebben hier goed onze boterham verdiend

KVO krijgt steun van ex-spelers: "We hebben hier goed onze boterham verdiend"

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 12:15vr 10-04-2020 om 12:15

Laatste update: vrijdag 10 april 2020 om 13:00vr 10-04-2020 om 13:00

Ook voor KV Oostende zijn het onzekere tijden. Ex-spelers Franck Berrier en Sébastien Siani geven de club alvast een financieel duwtje in de rug geven.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Berrier en Siani samen een inzamelactie op poten zetten, iedereen die dat wil kan een zelfgekozen bedrag storten.  "We beseffen dat het niet evident is in deze tijden, maar we hopen toch een aanzienlijk bedrag te verzamelen", klinkt het in koor.

Beide ex-spelers kregen alvast de steun van enkele andere voormalige KVO-spelers, zo doneerde zowel Fernando Canesin als Didier Ovono een geldbedrag. "Zullen we hiermee het probleem oplossen? Nee waarschijnlijk niet. Maar het kan wel bijdragen tot een oplossing", aldus Berrier.

De voormalige middenvelder, die nu assistent-coach is bij KVO, verduidelijkt ook waarom hij het initiatief op poten heeft gezet. "We hebben hier financieel goed onze boterham verdiend, dat kunnen we niet ontkennen. De club betaalt nu echter een hoge prijs daarvoor en dus vind ik dat we niet zomaar langs de zijlijn kunnen staan."

Ook Siani heeft zo zijn redenen. "Mijn mooiste periode uit mijn carrière was bij KVO. Ik zou het dan ook héél erg vinden mocht de club ten onder gaan. Ik zou ook nog heel graag eens terugkomen, als speler of als supporter", aldus de Kameroener.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws