Peperdure transfer aanstaande: 'Bayern München is de gelukkige'

Peperdure transfer aanstaande: 'Bayern München is de gelukkige'

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 11:30vr 10-04-2020 om 11:30

Kai Havertz heeft de knoop doorgehakt over zijn toekomst. Het toptalent van Bayer Leverkusen wil de komende transferperiode de overstap maken naar Bayern München, zo meldt Sky Sports in Duitsland.

De twintigjarige spelmaker staat ook in de belangstelling van Chelsea, Manchester United, Liverpool en Tottenham Hotspur, maar kiest voor een transfer binnen de Bundesliga. Bayern München moet wel diep in de buidel tasten voor Havertz, want de jonge Duitser heeft nog een contract tot medio 2022 in Leverkusen en moet minstens 110 miljoen euro kosten.

Door de coronacrisis is het nog niet duidelijk wanneer de transfermarkt precies geopend wordt. De verwachting is dat dit niet op 1 juli zal gebeuren omdat een aantal grote competities dan nog niet afgerond zullen zijn. Leverkusen is overigens niet van plan om de vraagprijs te verlaten, ondanks de financiële impact die de coronacrisis gaat hebben op het voetbal.

Havertz is op twintigjarige leeftijd bezig aan zijn vierde seizoen in de hoofdmacht van Bayer Leverkusen. Het seizoen 2018/2019 was zijn topjaar met 34 wedstrijden en zeventien goals in de Bundesliga.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede keuze van Havertz

(148 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws