'Hij moet naar Real Madrid om serieus kans te maken op de Ballon D'Or'

'Hij moet naar Real Madrid om serieus kans te maken op de Ballon D'Or'

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 10:13vr 10-04-2020 om 10:13

Sadio Mané moet Liverpool verlaten om serieus kans te maken op het winnen van de Ballon D'Or. Dat vindt voormalig Senegal-international Diomansy Kamara in een interview met ESPN.

Mané werd vierde in de stemming van 2019, achter Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk en Lionel Messi. "Als Mané op een dag de Ballon D'Or wil winnen, moet hij Liverpool verlaten omdat die club hem niet het beste laat renderen, ondanks hun geweldige prestaties", aldus de oud-speler van onder meer Fulham en Leicester City. "Hij moet verder op de ingeslagen weg, want hij is niet ver verwijderd van een podiumplek en misschien wel de winst dit jaar."

"Sadio moet nu blijven werken en misschien wel van club wisselen, want we hebben gezien dat Liverpool niet naar de krachten van Mané speelt. En alle stemmen gaan naar Virgil van Dijk, terwijl Mané en in mindere mate Mohamed Salah net zoveel kans zouden moeten maken", aldus Kamara, die wel een goede club voor Mané kent. "Real Madrid. Zijn speelstijl past daar beter en als ik zijn zaakwaarnemer was, zou ik hem naar Spanje halen. We dromen er allemaal van om Mané in de kleuren van Real Madrid te zien, en we weten allemaal dat Zinedine Zidane hem graag wil hebben."

Mocht een transfer naar Real Madrid niet haalbaar zijn, dan tipt Kamara drie andere clubs. "FC Barcelona in Spanje, in Frankrijk Paris Saint-Germain en in Italië Juventus. Ik zie hem niet naar andere clubs vertrekken", aldus de landgenoot van Mané.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws