'Eerste Premier League-clubs maken al plannen voor hervatting begin mei'

'Eerste Premier League-clubs maken al plannen voor hervatting begin mei'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 23:15do 09-04-2020 om 23:15

De eerste Premier League-clubs beginnen voorzichtig aan een herstart van de competitie te denken. Nummer drie Leicester City en hekkensluiter Norwich City hebben hun spelers verzocht om zich voor te bereiden op een hervatting van de groepstraining in mei, meldt The Telegraph.

De Premier League-clubs zijn van plan om het seizoen uit te spelen, maar zullen dat pas doen wanneer dit in medisch opzicht veilig is: een peildatum voor een hervatting is er niet, maar er zullen tot begin mei sowieso geen wedstrijden zijn. Volgens The Telegraph bereiden Leicester City en Norwich City zich echter voor op competitievoetbal in de eerste week van juni: beide clubs zijn van plan om op 6 mei de groepstraining te hervatten, zij het in kleine groepen, zoals in Duitsland al gebruikelijk is.

Of dit realistisch is, zal echter moeten blijken: de Britse gezondheidszorg komt handen tekort, zelfs premier Boris Johnson is op de intensive care beland en de bevolking wordt aangemoedigd zo veel mogelijk thuis te blijven. Dat Tottenham Hotspur-manager José Mourinho in een park ging trainen met Tanguy Ndombele, Ryan Sessegnon en Davinson Sánchez, leidde dan ook tot verontwaardiging alom.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws