Messi trekt van leer tegen Inter-'fake news': 'Gelukkig gelooft niemand dit'

Messi trekt van leer tegen Inter-'fake news': 'Gelukkig gelooft niemand dit'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 21:20do 09-04-2020 om 21:20

Lionel Messi zag donderdag dat hij werd gelinkt aan een vermeende transfer naar Internazionale. De superster van FC Barcelona heeft echter hardhandig een streep door het gerucht van het Argentijnse TNT Sports.

Dat medium sprak van een 'Bomba' op transfergebied: Internazionale zou bezig zijn met Messi. De zesvoudig Ballon d'Or-winnaar heeft het nieuws echter weerlegd via een Instagram Story, voorzien van de hashtag #FakeNews. 'Dit zijn dezelfde mensen die mij een paar weken geleden met Newell's Old Boys (de club uit zijn geboortestad Rosario, waar hij in de jeugd speelde, red.) in verband brachten, klopte ook niets van. Godzijdank gelooft niemand ze...', schreef Messi erbij. TNT Sports heeft de bewuste Tweet inmiddels verwijderd.

Het is niet de eerste keer dat Messi zich uitspreekt via social media. Begin februari reageerde hij – eveneens via Instagram – op een interview van oud-ploeggenoot en FC Barcelona-directeur Éric Abidal, die de houding en mentaliteit van sommige Barça-spelers in twijfel trok. 'Als je het dan toch over spelers moet hebben, noem dan in ieder geval namen', reageerde Messi toen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws