Lukaku ziet 'droom eindelijk in vervulling gaan': Hij was mijn idool als kind

Lukaku ziet 'droom eindelijk in vervulling gaan': "Hij was mijn idool als kind"

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 20:08do 09-04-2020 om 20:08

De eenzame Romelu Lukaku doodt zijn tijd in Milaan voornamelijk met gamen en interviews geven via sociale media. Op Instagram had de Rode Duivel een babbel met Adriano, die in het verleden furore maakte bij Internazionale. En dat weet Lukaku maar al te goed.

In gesprek met de Braziliaan laat Lukaku zich ontvallen dat hij een enorme fan was van Adriano. "Dit is een droom die uitkomt", verklaart Lukaku zelfs. "Jij was mijn idool als kind en presteerde geweldig voor zowel Inter als Brazilië. Stel je voor dat wij hadden kunnen samenspelen, we zouden 70 goals per seizoen maken! Ik zou niets liever willen dan in jouw voetsporen treden bij Inter."

Zoveel mooie woorden kan Adriano niet aan zich laten voorbijgaan zonder zelf wat bloemetjes terug te werpen richting Lukaku. "Jij hebt mijn plaats ingenomen", beseft hij. "Ik ben gelukkig dat Inter jou heeft aangetrokken, aangezien je een geweldige aanvaller bent. Ik wens je al het beste toe. Inter is zoals een familie en een speler voelt dat zo aan. Ik verwacht grootse dingen van jou!", besluit Adriano.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie is/was volgens jou de beste aanvaller?

(112 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws