Spaanse pers alweer lovend voor Courtois: 'Een sterspeler geworden'

Spaanse pers alweer lovend voor Courtois: 'Een sterspeler geworden'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 19:14do 09-04-2020 om 19:14

In Spanje voetbalt men momenteel niet meer, wat vooral jammer is voor Thibaut Courtois. Onze landgenoot zat in een uitstekende vorm en blonk wekelijks uit bij Real Madrid. Dat is men bij de Spaanse sportkrant Marca nog niet vergeten.

De Spaanse krant maakte deze week nog een volledig stuk over Courtois. Daarin was er ook enkel maar lof voor de nationale doelman. Bij de start van het seizoen was hij niet in topvorm. Vooral na zijn prestatie in de Champions League-match tegen Club Brugge op 1 oktober kwam hij onder vuur te liggen. Maar Zidane twijfelde nooit aan Courtois en dat vertrouwen heeft zich uitbetaald', schrijft de krant.

'Zijn prestaties werden beter en zijn aandeel in de reeks van 21 matchen zonder nederlaag was aanzienlijk. Op een gegeven moment bleef hij ook vijf matchen op rij zonder tegengoal. Sindsdien is Courtois de sterspeler geworden die hij verwacht werd te zijn. Vooral zijn optreden als penaltypakker in de Supercup was opmerkelijk. Na die vroege tegenslagen is Courtois een muur geworden', klonk het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws