Gerucht uit Senegal: 'Ajax wil Diatta, Club kan Marin in deal betrekken'

Gerucht uit Senegal: 'Ajax wil Diatta, Club kan Marin in deal betrekken'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 18:40do 09-04-2020 om 18:40

Laatste update: donderdag 9 april 2020 om 18:48do 09-04-2020 om 18:48

Het lijkt een lastige opdracht te gaan worden voor Club Brugge om Krépin Diatta nog langer aan boord te houden. De waarschijnlijke landskampioen wil zeker graag door met de Senegalees, maar de interesse van buitenlandse clubs neemt hoe langer hoe meer toe. Nu sluit ook Ajax zich aan bij het rijtje, klinkt het vanuit Afrika.

De Amsterdammers zouden Diatta op het oog hebben als vervanger voor de vertrekkende Hakim Ziyech, die volgend seizoen bij Chelsea FC aan de slag zal gaan. Volgens het Senegalese WIW Sport moet Diatta dus de opvolger van Ziyech worden, al zal dat wel een stevige duit moeten kosten. Club zal minstens twintig miljoen euro verlangen voor haar flankspeler.

Ajax heeft echter nog een geheim wapen achter de hand. Club Brugge is immers al enige tijd geïnteresseerd in Razvan Marin, die bij Ajax op het achterplan is geraakt. Blauw-Zwart herinnert zich echter nog al te goed de geweldige prestaties van de Roemeen uit zijn periode bij Standard Luik. Mogelijk kan Ajax Marin betrekken in de deal, om de prijs voor Diatta zo te drukken.

Hoe dan ook zal Club Brugge er een vette kluif aan hebben om Diatta deze zomer aan boord te houden. Eerder raakte al bekend dat clubs uit Duitsland en Engeland de Senegalees evenzeer op het oog hebben.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws