Webshop van Club Brugge heeft wel erg originele manier om Pasen te vieren

Webshop van Club Brugge heeft wel erg originele manier om Pasen te vieren

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 18:24do 09-04-2020 om 18:24

Bij Club Brugge heeft men de boodschap begrepen: in deze coronatijden is het mooi meegenomen als je online een centje kan bijverdienen. In tijden van Pasen leidt dat al snel tot een paaskorting. De commerciële cel van Club heeft daar echter een erg origineel idee aan gekoppeld.

Gezondheidsexperts riepen de voorbije dagen ouders op om voor één keer niet met hun kinderen op paaseijacht te gaan, of toch zeker niet in publieke ruimtes of bij de grootouders. Bij heel wat kindjes in ons land zal dat ongetwijfeld tot verdriet leiden. Fans van Club Brugge kunnen hun hartje echter ophalen op de webshop van Blauw-Zwart.

De paasactie van Club bestaat er namelijk in om op jacht te gaan naar paaseieren. Op de pagina's van de online webshop van Club zitten de komende dagen enkele paaseieren verstopt. De aandachtige surfer die zo'n ei weet te vinden, zal daarop een code zien. Die code geeft recht op vijftien procent op een bepaald product, zoals een miniatuurversie van een spelersbus, een knuffelbeer of een rugzak.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws