OFFICIEEL: Lukebakio heeft nieuwe trainer bij Hertha BSC

OFFICIEEL: Lukebakio heeft nieuwe trainer bij Hertha BSC

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 16:24do 09-04-2020 om 16:24

Laatste update: donderdag 9 april 2020 om 16:28do 09-04-2020 om 16:28

Bruno Labbadia wordt de nieuwe trainer van Hertha BSC. De 54-jarige Duitse Bundesliga-veteraan neemt het stokje over van interim-trainer Alexander Nouri, die zijn post verlaat.

Dat melden BILD en Kicker. Nouri was de tijdelijke opvolger van de opgestapte Jürgen Klinsmann, maar maakt nu weer pas op de plaats. Labbadia neemt het op korte termijn over en neemt Eddy Sözer mee als assistent. Labbadia gaat naar verluidt voor twee seizoenen tekenen, zo wordt door beide media gemeld.

Labbadia is allesbehalve een onbekende in Duitsland. Hij stond aan het roer bij Bayer Leverkusen, Hamburger SV, VfB Stuttgart en recentelijk bij VfL Wolfsburg. Met laatstgenoemde club eindigde hij op de zesde plaats in Duitsland, maar toch gingen beide partijen uit elkaar.

Labbadia was als speler actief voor onder meer Hamburger SV, Bayern München, 1. FC Köln en Werder Bremen.

Update: Hertha en Labbadia gaan inderdaad met elkaar in zee. Die Alte Dame heeft het nieuws donderdag wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen. Hoe lang Labbadia aan het roer zal staan, laat de club van Dodi Lukebakio in het midden: de nieuwe trainer zal maandag in ieder geval voor het eerst voor de groep staan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws