Raman niet akkoord met titel voor Club Brugge: Hopelijk verandert het nog

Raman niet akkoord met titel voor Club Brugge: "Hopelijk verandert het nog"

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 15:00do 09-04-2020 om 15:00

Laatste update: donderdag 9 april 2020 om 15:09do 09-04-2020 om 15:09

De kans is groot dat leider Club Brugge deze maand nog wordt uitgeroepen tot landskampioen. KAA Gent strandt dan op plaats twee, ook al hadden ze volgens ex-speler Benito Raman zeker nog een kans op de titel.

Raman vindt het dan ook spijtig dat de competitie wordt stilgelegd. "Er waren nog elf wedstrijden en met halvering van de punten was er nog wel iets mogelijk denk ik. AA Gent had nog kansen om de titel te pakken want ze waren goed bezig en Club Brugge zat niet in supervorm, maar ze pakten wel punten. Het zou nog spannend zijn geweest", klinkt het bij Sporza.

In België werd er ook bijzonder snel beslist, want de grote competities wachten af. "Ik hoop dat ze nog altijd van gedacht gaan veranderen. Het is gek om nu al te zeggen: 'We stoppen ermee', omdat het er binnen een maand al heel anders kan uitzien."

De Bundesliga is nog niet opgeschort. "Als ik vergelijk met Duitsland vind ik het een heel overhaaste beslissing, maar ik weet natuurlijk niet in detail wat er allemaal gaande is. Hier kunnen we ook binnen een maand nog stoppen. Als de Bundesliga dat dan beslist, is dat nog altijd de normaalste zaak van de wereld. Maar dan hebben we toch tot het laatste moment nog geprobeerd en gewacht om te zien of het echt niet mogelijk was."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws