Huisarrest Ronaldinho: presidentiële suite in luxueus hotel met rooftopzwembad

Huisarrest Ronaldinho: presidentiële suite in luxueus hotel met rooftopzwembad

09-04-2020 12:44 Laatste update: 12:52
0

Ronaldinho heeft op het moment weinig te klagen. De Braziliaanse legende verliet deze week de gevangenis in de Paraguayaanse hoofdstad Asunción en is in een luxueus hotel geplaatst.

Ronaldinho zat 32 dagen achter slot en grendel, maar kwam vrij nadat er een borgsom van anderhalf miljoen euro werd betaald. Voorlopig zit de veertigjarige Braziliaan met huisarrest in het Palmaroga, een gigantisch viersterrenhotel in Asunción. En wat blijkt: Ronaldinho wordt samen met zijn broer Roberto de Assis in de watten gelegd.

Het Palmaroga, één van de populairste hotels van Paraguay, heeft Ronaldinho de presidentiële suite gegeven met vierpersoonsbed, smart TV, roomservice en een bubbelbad. Als klap op de vuurpijl heeft hij zicht op zee, een cocktailbair en een uniek rooftopzwembad. Door het coronavirus hebben Ronaldinho en zijn broer ook nog eens het rijk alleen.

Ronaldinho werd begin maart opgepakt, nadat hij met een vervalst paspoort naar Paraguay was afgereisd. Het onderzoek naar de Braziliaan en zijn broer loopt nog.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AMOR EN PALMAROGA 14 de Febrero - 21:30 hs. ¡Estáte atento a los próximos días! #AmorEnPalmaroga #Palmarogahotel

Een bericht gedeeld door Palmaroga Hotel (@palmarogahotel) op

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie