Kan Anderlecht weerstaan? Verschueren bevestigt gesprekken met clubs

Kan Anderlecht weerstaan? Verschueren bevestigt gesprekken met clubs

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 12:15do 09-04-2020 om 12:15

Onlangs raakte bekend dat Sevilla FC aan Albert Sambi Lokonga denkt. RSC Anderlecht is echter niet geneigd om de middenvelder te laten gaan deze zomer. Al geeft Michael Verschueren wel aan dat verschillende clubs aan zijn mouw trekken.

Sambi Lokonga was één van de revelaties bij Anderlecht, iets wat men ook in het buitenland heeft opgemerkt. "Het is normaal dat hij door veel clubs gevolgd wordt. Er zijn gesprekken, maar niets formeel.", aldus Verschueren in gesprek met Orgullo de Nervion.

"Het enige wat ik wil zeggen is dat we niet willen dat Lokonga in de zomer vertrekt. Daar hebben we ook al met hem over gesproken. Ik vind dat hij nog zeker een jaar bij ons moet blijven. Hij is jong en heeft veel progressiemarge. Het zou goed zijn voor hem om nog even bij Anderlecht te blijven."

Veel interesse
Al valt af te wachten of Anderlecht de miljoenen kan weerstaan. "Over een transfersom ga ik hier niet spreken. Dat doe ik nooit. Zij die de prijs moeten weten, kennen die. Ik heb daar ook al over gesproken met zijn makelaar. Er zijn een aantal clubs die meer aandringen dan andere. Welke clubs? Een andere club uit Spanje en een Duitse club."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Anderlecht hem laten vertrekken?

(887 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws