'Man City-huurling is sant in Duitsland, maar wil terug naar Premier League'

'Man City-huurling is sant in Duitsland, maar wil terug naar Premier League'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 10:49do 09-04-2020 om 10:49

RB Leipzig dreigt Angeliño alweer kwijt te raken. De Spaanse linksback kan rekenen op een basisplaats in Duitsland, maar heeft een doorbraak bij Manchester City allerminst uit zijn hoofd gezet.

Angeliño is volgens Der Kicker van plan om in de zomer terug te keren naar Manchester City. De Engelse grootmacht verhuurt hem sinds januari aan RB Leipzig. Ondanks een basisplaats en een plek in de kwartfinale van de Champions League, ziet de 23-jarige Spanjaard het niet zitten om langer te blijven. Angeliño is weliswaar gelukkig in Duitsland, maar wil alles op alles zetten om door te breken als Citizen.

In de eerste seizoenshelft slaagde Angeliño, die vorig jaar veel indruk maakte bij PSV, er niet in een vaste basisplek af te dwingen in de ploeg van manager Josep Guardiola. RB Leipzig bood uitkomst, maar de Duitse club lijkt nergens op te hoeven rekenen. "Ik ben nog steeds een Citizen en ik zal niet stoppen met vechten voor een basisplaats", liet Angeliño al weten aan La Voz de Galicia. Hij heeft een prijskaartje van naar verluidt 30 miljoen euro.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws