'Voor Hajduk Split kan Letica een hit worden'

'Voor Hajduk Split kan Letica een hit worden'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 10:15do 09-04-2020 om 10:15

De kans dat Karlo Letica nog veel wedstrijden voor Club Brugge zal spelen, lijkt klein. Zijn verhaal in het Jan Breydelstadion lijkt over. Volgens Tportal moet Hajduk Split van die situatie profiteren.

Hajduk Split kende in Kroatië geen topseizoen. Toen de competitie eindigde, stond het slechts op een vierde plaats in de stand. Het telde 20 punten achterstand op Dinamo Zagreb. Om de kloof met de leider te dichten, moet het deze zomer sterk investeren. Volgens Tportal kan dat perfect met ex-spelers, die bij hun huidige werkgever niet of amper aan de bak komen. Letica wordt als één van de opties genoemd.

'Letica staat niet op het punt om de nummer 1 van Club Brugge te worden', schrijft de Kroatische bron. 'Momenteel wordt hij verhuurd aan SPAL. Een terugkeer naar Hajduk zou een hit kunnen worden. Josip Posavec verdedigt momenteel het doel goed, maar kent veel blessurelast. De komst van Letica kan hem ontlasten.'

Club Brugge betaalde in 2018 circa 3 miljoen euro voor Letica. Een vaste basisplaats kon hij in het Jan Breydelstadion nooit veroveren. Dit seizoen probeerde de doelman het op huurbasis bij SPAL. In Italië speelde Letica geen minuut in de Serie A.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws