Dutoit openhartig: Er hebben al clubs geïnformeerd, dat doet mij plezier

Dutoit openhartig: "Er hebben al clubs geïnformeerd, dat doet mij plezier"

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 09:15do 09-04-2020 om 09:15

De spelers van KV Oostende leven momenteel in onzekerheid. Dat geeft ook William Dutoit aan bij Complètement Foot. De doelman vernam via de pers dat zijn optie niet wordt gelicht.

"We weten allemaal dat KV Oostende grote financiële zorgen heeft. Ik heb begrepen dat de voorzitter mijn optie niet gaat lichten, want dan moet ik 25 procent opslag krijgen. Ze hebben het mij nog niet persoonlijk verteld, maar ik heb gelezen in de pers dat hij de contracten van drie spelers wil verlengen. Ik hoor daar niet bij."

Dutoit moet dus een andere club zoeken, maar dat is niet makkelijk vanuit quarantaine. "Het is een bizarre periode. We weten van niets en de clubs weten niet veel meer. Daarom moeten we dus wachten. Alles ligt momenteel stil. Er zijn wel al clubs die geïnformeerd hebben, en dat doet me toch plezier."

KV Oostende had nog kunnen degraderen, maar ontsnapt daar nu aan. "Persoonlijk had ik liever de laatste match gespeeld en ons gered op het veld. Op die manier is er nooit discussie. Waasland-Beveren kan nu altijd nog zeggen dat ze ons hadden voorbijgestoken. We zullen dat nooit weten", zucht de doelman.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws