Stunt Anderlecht met Wullaert van Manchester City? Niets uit te sluiten

Stunt Anderlecht met Wullaert van Manchester City? "Niets uit te sluiten"

08-04-2020 11:16 Laatste update: 11:21
9

Tessa Wullaert en Anderlecht zouden beiden interesse tonen in een samenwerking. Volgens Het Laatste Nieuws zegt Wullaert geen ‘neen’ en informeert Anderlecht naar een terugkeer naar België. 

Na twee seizoenen bij Manchester City loopt Wullaert haar contract af. Ze is toe aan een nieuwe uitdaging en is een aantrekkelijk transfertarget in Europa. Zo zouden PSV, Atletico Madrid en Bayern München interesse hebben. Anderlecht speelt volgend seizoen Champions League en wil fors inzetten op het vrouwenvoetbal. Wullaert zou daar dus de ideale vrouw voor zijn.

Dat haar vriend pas een huis kocht in Stasegem, voedt de speculaties over een terugkeer. Ook in de entourage van Wullaert sluiten ze niets uit. De vraag is of dat Anderlecht financieel gezien een aantrekkelijk voorstel kan doen. De Belgische vrouwencompetitie is niet de meest aantrekkelijke competitie. Al kan het familiegevoel Wullaert misschien overtuigen voor een terugkeer naar Anderlecht.

Wullaert speelde al bij Zulte-Waregem, Anderlecht en Standard. Daarna zocht ze verdere oorden op met Wolfsburg en Manchester City. Het zou op zijn minst verrassend zijn moest de 3-voudige gouden schoen terug voor paars-wit kiezen.