Spelers van Roeselare in de financiële problemen: We zijn Club Brugge niet

Spelers van Roeselare in de financiële problemen: "We zijn Club Brugge niet"

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 19:44ma 06-04-2020 om 19:44

De toekomst van voetbalclub SV Roeselare is bijzonder onduidelijk. Het kreeg negatief advies van de Licentiecommissie en krijgt woensdag een definitief antwoord te horen. Ook voor de spelers is het een bijzonder moeilijke periode.

Zo zijn heel wat spelers van de club al sinds Nieuwjaar niet meer betaald. Doelman Wouter Biebauw doet nu zijn beklag. "Wij zijn Club Brugge niet. Sommige jongens hebben het echt wel moeilijk om financieel de eindjes aan elkaar te knopen", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Sinds 20 maart zijn we technisch werkloos. Ergens begrijp ik het, maar de onzekerheid is niet leuk. Of ik dit had zien aankomen? Ergens wel. Dit seizoen begon al bijzonder vreemd en daarna kreeg iedereen een contract voor één seizoen", geeft hij aan.

Biebauw hoopt dat er snel toch investeerders komen voor de club. "Er zou 1,4 miljoen euro nodig zijn. Dat is niet onoverkomelijk. De nieuwe investeerders zouden om te beginnen zélf het beleid kunnen uitstippelen. Hopelijk komt het allemaal heel snel in orde. Voor de rest hebben wij het ook allemaal van horen zeggen. Het is ook niet duidelijk hoe 1A en 1B er volgend seizoen zal uitzien. Het is zeer belangrijk dat die informatie er snel komt", vertelt Biebauw.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws