OFFICIEEL: Ex-Rode Duivel De Roover gaat weer aan de slag bij 'oude liefde'

OFFICIEEL: Ex-Rode Duivel De Roover gaat weer aan de slag bij 'oude liefde'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 14:15ma 06-04-2020 om 14:15

Bart De Roover heeft een nieuwe werkgever. De vijfvoudige Rode Duivel gaat aan de slag bij K. Lyra-Lierse. Dat maakte de club maandag bekend via de officiële kanalen. 

In Lier is De Roover een oude bekende. Als verdediger kwam hij uit voor Lierse SK. Met die ploeg maakte hij de hoogdagen op het Lisp mee. Onder leiding van Eric Gerets werd Lierse in 1997 Belgisch kampioen. De Roover speelde ook voor Zwarte Leeuw, Lokeren en KAA Gent. In Nederland was De Roover ook twee seizoenen actief bij NAC Breda. 

De Roover heeft zin in zijn nieuw avontuur. “Lyra-Lierse is een club waar progressie in zit. Dat sprak me enorm aan en daarom heb ik ook gekozen om hier een volgende stap te zetten. Ik ben al een tijdje actief in 2e amateur en hoop dan ook mijn ervaring in deze reeks over te brengen aan de spelersgroep. 2e amateur is een reeks waarin vaak de ploegen van plaats 4 tot 12 sterk aan elkaar gewaagd zijn."

"De club heeft als doelstelling om met prestaties en enthousiasme een stabiel seizoen te spelen. Dat is niet alleen mijn taak, maar die van iedereen die betrokken is bij deze club. Van spelers tot supporters. Verder bouwen op de goede en sterke groepsdynamiek vind ik daarin een cruciale factor", aldus de nieuwe hoofdcoach.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws