Dejaegere geeft een pluim aan de KBVB: Respect dat ze zoiets durven

Dejaegere geeft een pluim aan de KBVB: "Respect dat ze zoiets durven"

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 12:45ma 06-04-2020 om 12:45

Brecht Dejaegere is bij Het Laatste Nieuws vol lof over de KBVB. Hij vindt de beslissing om de competitie stop te zetten moedig, vooral omdat de UEFA er niet mee akkoord is.

"Ik vind het een goede beslissing, want ze laten zich niet beïnvloeden door wat er in de andere landen gebeurt of wat de UEFA beslist", aldus de speler van KAA Gent. "Ik heb respect voor de KBVB dat ze durven de competitie stop te zetten en te denken aan de veiligheid."

Momenteel blijft Dejaegere op eigen houtje fit. "We moeten nog altijd een individueel programma volgen. Iedereen vervolledigt dit van thuis uit en alles kan worden opgevolgd via de mobiele applicatie Strava. Daarnaast moeten we ook twee keer in de week op de club aanwezig zijn om in groepjes van vier te trainen."

Ook persoonlijk kan de coronacrisis een streep door de rekening zijn voor Dejaegere. Hij zou normaal gezien trouwen in juni. "Het is bang afwachten, maar wij zouden alles heel graag laten doorgaan. De trouw gaat sowieso door, maar voor het feest is het nog wat gissen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws