David (KAA Gent) op weg naar Engeland? Ik droom van de Premier League

David (KAA Gent) op weg naar Engeland? "Ik droom van de Premier League"

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 12:15ma 06-04-2020 om 12:15

Laatste update: maandag 6 april 2020 om 14:23ma 06-04-2020 om 14:23

Jonathan David is zowat de meest gegeerde speler uit de Jupiler Pro League. In een interview met de Engelse krant The Guardian sprak hij over zijn toekomst.

De Gentse aanvaller droomt ervan om in de Premier League aan de slag te gaan: "De Premier League is de beste competitie ter wereld, dat is natuurlijk waar ik in de toekomst wil spelen. Op dit moment speel ik bijna elke minuut, ik wil een goede stap zetten en niet op de bank belanden. Ik wil een van de beste spits ter wereld worden, dat is mijn doel", aldus David.

Intussen is geweten dat Aubameyangs toekomst bij Arsenal onzeker is. The Gunners zouden dus uitkijken naar een nieuwe spits. Of dat ze daadwerkelijk voor David willen gaan zal de toekomst uitwijzen maar het het is zeker een optie, dat blijkt uit Engelse transfergeruchten.

De Canadese spits was dit seizoen al goed voor 18 goals en 8 assists in 27 wedstrijden. David ligt nog onder contract bij AA Gent tot 2023 maar zijn status wordt stilaan onhoudbaar. Wel kan Gent een stevig bedrag ontvangen. Transfermarkt.de schat dat zijn waarde hem om en bij de 25 miljoen euro ligt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Arsenal een goede stap zijn voor David?

Ja
72%
Nee
28%
(134 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws