Breaking news

Over en out voor Witsel: 'Nul procent kans dat hij het EK nog haalt'

'Pogba heeft sterke voorkeur voor zomertransfer naar Real Madrid'

'Pogba heeft sterke voorkeur voor zomertransfer naar Real Madrid'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 11:11ma 06-04-2020 om 11:11

Paul Pogba heeft een sterke voorkeur voor het vervolgen van zijn carrière bij Real Madrid. Volgens het Spaanse AS heeft het kamp van de Manchester United-middenvelder dit signaal gegeven aan De Koninklijke.

Real Madrid is al jaren bezig met de komst van Pogba en nu de Fransman geen heil meer ziet in een langer verblijf bij Manchester United, is de transfer volgens AS 'dichterbij dan ooit'. Trainer Zinedine Zidane ziet Pogba graag komen en wacht al een aantal transferperiodes op de komst van de middenvelder. De sterke wens van Zidane om Pogba aan te trekken is ook de reden waarom Donny van de Beek, met wie Real Madrid al zo goed als akkoord is over een transfer, nog steeds geen groen licht heeft gekregen om te komen.

Pogba heeft bij Manchester United nog een contract tot medio 2021. De Engelse club kan dit eenzijdig met een jaar verlengen, maar wil dat niet doen omdat het de speler daarmee alleen maar verder zal frustreren. Voor United breekt een belangrijke zomer aan: of Pogba moet zijn handtekening zetten onder een contract met verbeterde voorwaarden, of de club moet besluiten om de ster te verkopen. De waarde van Pogba wordt door de coronacrisis, de contractsituatie en de wankele fysieke gesteldheid van de speler de afgelopen periode op minder dan honderd miljoen euro geschat.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws