Cercle Brugge wacht op beslissing Storck: Veel kapers op de kust

Cercle Brugge wacht op beslissing Storck: "Veel kapers op de kust"

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 10:33ma 06-04-2020 om 10:33

Na zijn ijzersterk seizoenseinde bij Cercle Brugge is Bernd Storck weer gegeerd bij veel clubs. Cercle Brugge deed hem een voorstel om te blijven. Deze week moet zijn beslissing duidelijk worden, dat schrijft Het Nieuwsblad.

Dankzij de eindspurt van Cercle Brugge en Bernd Storck heeft de trainer zich weer in de kijker van veel clubs gecoacht. De vraag is nu of de Duitser ook zal blijven in Brugge. "We hebben hem een heel goed voorstel gedaan, want we willen graag met hem verder werken", aldus Vincent Goemaere, voorzitter van de vereniging. 

Cercle Brugge voerde technische werkloosheid in voor haar spelers. Ook voor de staff willen ze nu een regeling treffen. Dat zullen ze waarschijnlijk doen nadat de beslissing van Storck duidelijk is geworden. Goemaere beseft dat het een lastige beslissing wordt voor de coach: "Bernd is bij ons nog populairder geworden en we zijn niet de enige club die hem als trainer wilt. Er zullen kapers op de kust zijn, maar hij is graag bij ons om zijn visie uit te werken. Ik heb er een goede hoop op", aldus voorzitter Goemaere.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat is de beste optie voor Bernd Storck?

(131 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws