Bayern-spelers gescheiden in parkeergarage: thuis douchen, maaltijd mee naar huis

Bayern-spelers gescheiden in parkeergarage: thuis douchen, maaltijd mee naar huis

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 07:14ma 06-04-2020 om 07:14

De spelers van Bayern München melden zich maandag weer op de club voor de eerste groepstraining na de uitbraak van het coronavirus. Der Rekordmeister zal echter geen enkel risico nemen, kondigt het aan via de officiële kanalen.

Bayern volgt de regels die door de Duitse autoriteiten zijn opgelegd. De selectie wordt onderverdeeld in kleine groepen en zal zich houden aan de momenteel geldende regels met betrekking tot de hygiëne. De trainingssessies zullen bovendien niet toegankelijk zijn voor publiek.

Der Kicker heeft meer details over de trainingen van Bayern. De spelers zullen worden ingedeeld in vier groepen en worden in de parkeergarage al van elkaar gescheiden: vanaf daar volgen de groepen ieder een eigen route richting de kleedkamer, zodat ze niet met elkaar in aanraking komen. Na de training moet er thuis gedoucht worden: de spelers krijgen ook een vooraf geprepareerde maaltijd mee, die ook thuis genuttigd niet te worden.

Bayern volgt het voorbeeld van meerdere Duitse clubs, die al begonnen zijn met aangepaste trainingen. De Bundesliga-clubs zijn ondertussen bezig met het maken van plannen voor de hervatting van het seizoen. Mede doordat sommige clubs om dreigen te vallen vanwege het gebrek aan tv-inkomsten, overweegt men zelfs om in mei alweer te voetballen voor lege tribunes.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Bundesliga

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws