Lukaku over de samenwerking met maatje Lautaro: We hadden direct een klik

Lukaku over de samenwerking met maatje Lautaro: "We hadden direct een klik"

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 17:19zo 05-04-2020 om 17:19

Om deze saaie coronatijden door te komen, hield Romelu Lukaku donderdag een videogesprek met Thierry Henry via Instagram. Daarin vertelde de aanvaller over zijn eerste seizoen bij Internazionale en de samenwerking met spitsbroer Lautaro Martinez.

De 26-jarige Lukaku scoorde dit seizoen al 17 keer in de Serie A. Zijn aanpassing verliep heel vlot. "Ik ben wat ouder geworden en ook gegroeid in mijn spel. Ik leef er nog steeds voor om doelpunten te maken, dat blijft het allerbelangrijkste", vertelde de Rode Duivel. "Maar het gaat niet enkel om mij, ik leer elke dag bij over voetbal. Het kan het team enkel goed doen als iedereen zich belangrijk voelt."

De samenwerking met zijn Argentijnse maatje Lautaro verloopt uitstekend. "Het begon al op de eerste dag toen ik bij Inter toekwam. Ik sprak Spaans, dus we hadden direct een klik. Ik kon perfect uitleggen hoe ik de bal graag heb."

Het is duidelijk dat Big Rom het heel erg naar zijn zin heeft in Milaan. "Ik was fan van Ronaldo en Adriano, dus dan kom je automatisch bij Inter uit. Het voetbal was toen helemaal anders, nu is het spel een pak aanvallender."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws