Hagi speelt zich in de kijker: Ik werd persoonlijk gepolst door Mourinho

Hagi speelt zich in de kijker: "Ik werd persoonlijk gepolst door Mourinho"

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 16:04zo 05-04-2020 om 16:04

Laatste update: zondag 5 april 2020 om 16:07zo 05-04-2020 om 16:07

Ianis Hagi zou op het verlanglijstje staan van Tottenham Hotspur en Manchester City. Dat heeft zijn makelaar Giovani Becali verteld tijdens een interview met The Scottish Sun.

Hagi werd vorige zomer met de nodige toeters en bellen binnengehaald bij KRC Genk. Ondanks de hoge transfersom kon de jonge Roemeen nooit overtuigen in België. Tijdens de wintermercato verhuisde hij op huurbasis naar FC Rangers, waar hij zich wél kon onderscheiden. Als we zijn makelaar tenminste kunnen geloven.

Giovani Becali, broer van de extravagante Steaua Boekarest-voorzitter Gigi Becali, deed enkele straffe uitspraken. "Ik werd persoonlijk gepolst naar de situatie van Ianis door José Mourinho (trainer van Tottenham) en Txiki Begiristain (sportief directeur van Manchester City). Zij wilden weten hoe het met hem ging. Er zijn veel personen aan de Europese top die hem kennen en weten waar hij toe in staat is", vertelde Becali.

Een transfer naar de Europese top lijkt nog te vroeg te komen voor Hagi. "Ik denk dat hij goed zit bij Rangers. Ze zullen hem definitief overnemen, want hij is een speler die dat tikkeltje extra creativiteit kan brengen. Hij heeft veel kwaliteiten en is eigenlijk sierlijker dan zijn vader ooit was. Hij heeft bij Rangers grote stappen gezet. Als hij blijft, zal hij alleen nog maar beter worden", besloot makelaar van Hagi.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws