'Modric legt toekomstplannen op tafel, geen gevolgen voor Odegaard'

'Modric legt toekomstplannen op tafel, geen gevolgen voor Odegaard'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 22:56za 04-04-2020 om 22:56

De toekomst van Luka Modric staat los van die van Martin Odegaard. De Kroaat is van plan om zijn contract bij Real Madrid uit te dienen, maar gevolgen voor de Noor heeft dat niet.

Dat meldt de Spaanse sportkrant AS. Real is van plan om vijf spelers van de hand te doen, maar zeker is dat er voor Odegaard een plekje gereserveerd wordt in de selectie van De Koninklijke, zelfs als Modric blijft. Odegaard is nu nog bezig aan zijn eerste seizoen bij Real Sociedad, dat hem voor twee jaar heeft gehuurd. AS wist eerder al te melden dat Real Madrid overwoog om hem terug te halen.

Het contract van Modric loopt nog tot 2021. Hij is van plan dit uit te dienen. Of Odegaard toekomst ziet in Madrid hangt vooral van hemzelf af, schrijft AS. Mocht Real Madrid echt werk maken van zijn terugkeer, dan heeft Real Sociedad weinig te zeggen. 

Op korte termijn zal duidelijk worden voor welke club Odegaard volgend seizoen speelt. De deur van Real Madrid staat wagenwijd voor hem open indien hij terug wil keren. Voor Modric is veel belangstelling. Hij wordt in september 35 jaar, maar staat er bij veel clubs nog steeds goed op.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws