Trossard wil binnenkort schitteren naast Hazard en De Bruyne

Trossard wil binnenkort schitteren naast Hazard en De Bruyne

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 20:44za 04-04-2020 om 20:44

Leandro Trossard koos afgelopen zomer voor een transfer richting Engeland, waar hij zich in de kijker speelde van bondscoach Roberto Martinez. Een debuut voor de Rode Duivels zat er nog niet in, maar onze landgenoot hoopt dat dat snel zal gebeuren.

De flankaanvaller werd al twee keer geselecteerd voor de Rode Duivels, maar moest steeds geblesseerd afhaken. Trossard hoopt binnenkort toch eens te kunnen debuteren voor onze nationale ploeg.

"Er waren er ongetwijfeld die er nog aan twijfelden, maar ik greep iedere kans aan om mij te tonen. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat ik een meerwaarde ben voor de Rode Duivels. Ik hoop en reken dus op mijn kans", zegt hij in een gesprek met BetWay.

Dan zal Trossard moeten blijven overtuigen in Engeland. Dat weet Trossard ook. "Ondertussen blijf ik mij bewijzen voor Brighton & Hove Albion. Zoveel mogelijk goals en assists: dat is mijn doel. Verder wil ik vooral gezond blijven. Naast mijn zoontje en vrouw blijft dat uiteraard het allerbelangrijkste", klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws