Gent neemt uitdaging van AZ met plezier aan en speelt bal door naar Kortrijk

Gent neemt uitdaging van AZ met plezier aan en speelt bal door naar Kortrijk

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 13:50za 04-04-2020 om 13:50

In tijden van coronaquarantaine proberen voetbalclubs zich op allerlei andere manieren te behoeden voor verveling. Heel wat challenges doen de ronde op sociale media. KAA Gent ging met plezier in op een uitdaging van AZ Alkmaar ... En betrok meteen KV Kortrijk in de festiviteiten.

Eén van de nieuwere trends in voetballand is de #FootballClubChallenge. Bij die uitdaging moeten clubs vier foto's posten in volgende volgorde: eentje van hun clublogo, eentje van hun stadion, eentje van hun fans en eentje van hun spelers. Een soort van identikit van de club in kwestie, zeg maar.

AZ kreeg de challenge doorgestuurd vanuit Azië en nomineerde zelf op haar beurt onder meer Gent. De Buffalo's gingen daar gretig op in. Zo deelden ze foto's van Vadis Odjidja bij het clublogo en van de Ghelamco Arena.

Missie geslaagd, en dus mag Gent nu zelf vier andere clubs nomineren voor de challenge. De Oost-Vlamingen kozen voor Kortrijk, AS Saint-Etienne, VFL Wolfsburg en AS Roma (alle drie tegenstanders in de voorbije Europa-League-campagne).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws