Dilemma voor Anderlecht: 'Sevilla informeert naar goudhaantje van 11 miljoen euro'

Dilemma voor Anderlecht: 'Sevilla informeert naar goudhaantje van 11 miljoen euro'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 07:15za 04-04-2020 om 07:15

RSC Anderlecht zag het voorbij seizoen ondanks de  wisselvalligheid toch enkele jonkies een grote doorbraak maken. Eén van hen is Albert Sambi Lokonga. De 20-jarige speelde zich door zijn natuurlijke klasse in de kijker van Sevilla FC.

Het Nieuwsblad schrijft dat Sevilla heeft geïnformeerd bij Anderlecht naar de voorwaarden om Sambi Lokonga aan te trekken. De Spaanse topclub volgt de prestaties van de defensieve middenvelder al een tijd op de voet en lijkt dan ook concreet tot een deal te willen komen. Het valt nog af te wachten of Anderlecht bereid is mee te werken.

Sambi Lokonga tekende onlangs pas een nieuw contract tot de zomer van 2023, terwijl hij zelf aangaf nog één volledig seizoen te willen spelen voor Anderlecht. Al vreest de krant dat de huidige coronacrisis, alsook de rode cijfers in de jaarrekening, Anderlecht mogelijk tot een andere keuze dwingt.

Dit seizoen speelde Sambi Lokonga 23 wedstrijden in het A-elftal van Anderlecht. De marktwaarde van de Anderlecht-middenvelder liep inmiddels al op tot elf miljoen euro, waardoor paars-wit de miljoenen al hoort rinkelen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Anderlecht hem laten vertrekken?

(887 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws