Deschacht en Zulte Waregem kondigen heuglijk nieuws aan: 'Jaartje bij!'

Deschacht en Zulte Waregem kondigen heuglijk nieuws aan: 'Jaartje bij!'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 20:21vr 03-04-2020 om 20:21

Voor Olivier Deschacht zit het voetballen er nog niet op. De verdediger doet er nog een jaartje bij. Hij zette zijn handtekening onder een contractverlenging bij Zulte Waregem.

Dat kondigde hij zelf aan via de officiële kanalen van de club. In een videoboodschap kondigde hij zijn contractverlenging aan. "Vorige zomer kon ik dankzij Essevee profvoetballer blijven dus ik ben de club zeer dankbaar. De supporters hebben me met open armen ontvangen en ik zal er alles aan doen om hen ook dit seizoen iets terug te bieden", aldus Deschacht.

"We hadden afgelopen seizoen een heel sterke periode voor nieuwjaar en we moeten met dezelfde focus starten aan volgend seizoen. En wie weet zit er dan een nieuw hoogtepunt in voor Essevee. We willen nog beter doen dan de negende plaats en de halve finale van de Croky Cup", aldus Deschacht.

De verdediger is momenteel nog revaliderende van een schouderblessure, maar wil snel terugkeren. "Ik zal volgend seizoen een belangrijke rol kunnen spelen op het veld maar vooral ook in de kleedkamer."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws