Vlap ziet heel wat talent bij Anderlecht en duidt beste speler aan

Vlap ziet heel wat talent bij Anderlecht en duidt beste speler aan

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 20:15vr 03-04-2020 om 20:15

Laatste update: vrijdag 3 april 2020 om 20:17vr 03-04-2020 om 20:17

Michel Vlap heeft in zijn eerste seizoen bij RSC Anderlecht met heel wat grote namen kunnen meespelen. De Nederlander trainde met onder andere Vincent Kompany, Nacer Chadli en Samir Nasri. Maar wie vond hij nu de beste speler bij Anderlecht?

Die vraag kreeg hij bij het Nederlandse Fox Sports. De Nederlander vond het moeilijk kiezen "Ik vind dat lastig om te zeggen. Vincent Kompany is een ongelooflijk goede verdediger, dat zie je ook echt", klonk het.

Ook de jeugd van Anderlecht kreeg complimenten. "We hebben bijvoorbeeld ook een middenvelder, Sambi-Lokonga, en dat vind ik ook een hele goede voetballer. Bij Anderlecht lopen echt veel jongens met groeimarge en een pak potentieel", geeft Vlap aan.

Maar ook de grote namen konden indruk op hem maken bij paars-wit. "We hebben ook nog Nacer Chadli, een fantastische voetballer. Samir Nasri ook. En een paar jonge jongens, die echt goed kunnen voetballen. Ik vind het dus lastig antwoorden. Maar als ik één beste speler moet uitkiezen, ga ik toch voor Vincent", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws