Rode Duivel Kabasele verrast Watford-fans met telefoongesprek

Rode Duivel Kabasele verrast Watford-fans met telefoongesprek

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 14:28vr 03-04-2020 om 14:28

Christian Kabasele heeft zijn goede hart getoond. De verdediger van Watford nam de tijd om enkele supporters op te bellen. Tegenover de BBC doet de Rode Duivel zijn verhaal.

Uiteraard waren de supporters erg verrast. "De meeste fans die ik telefoneerde waren erg verrast, ze geloofden niet dat ik het was", citeert Het Laatste Nieuws. "Ik kreeg van de club een lijst met twaalf namen.”

"Ik nam een uur de tijd om iedereen te bellen”, gaat Kabasele verder. “Sommige fans konden het niet geloven en het gesprek met hen was heel kort. Maar met twee supporters heb ik een vijftiental minuten gesproken. Ze waren heel tevreden me te horen en ik vond het een fijne ervaring."

Kabasele praatte niet enkel over voetbal. "Voetbal vormde maar een klein onderdeel van de conversatie. De fans wilden weten hoe ik mijn conditie op peil hou en hoe het met mijn familie ging. Ik sprak ook met de vrouw van een van de fans, die wegens ziekte niet kon bellen. Als je dat hoort, besef je welk geluk je hebt gezond te zijn."

De Rode Duivel had ook enkele grappige momenten. "Het meest lachwekkend was toen ik iemand belde en mezelf voorstelde als 'ik ben Christian Kabasele van Watford'. De persoon antwoordde meteen met 'okay, maar ik heb niets nodig'. Dat was een heel kort gesprek."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws