'Ik zei tegen Cristiano: in Argentinië haten we je om wie je bent, hoe je loopt'

'Ik zei tegen Cristiano: in Argentinië haten we je om wie je bent, hoe je loopt'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 12:15vr 03-04-2020 om 12:15

Mocht Cristiano Ronaldo het gevoel hebben dat hij een fanschare kan opbouwen in Argentinië, dan heeft zijn Juventus-ploeggenoot Paulo Dybala hem hardhandig uit die droom geholpen.

Hoewel Dybala de Juventus-ster zelf hoog heeft zitten, kon hij het niet laten om de Portugees duidelijk te maken hoe in Argentinië, het land van Lionel Messi, over hem gedacht wordt. "Ik zei tegen hem: 'Cristiano, in Argentinië haten we jou vanwege je postuur, vanwege wie je bent en hoe je loopt. De waarheid is dat ik verrast ben met hoe je in het echt bent, heel anders'", haalt Dyballa het gesprek met Ronaldo aan in een interview met de Argentijnse bond.

De Argentijn kwam zelf vorig jaar onder vuur te liggen in zijn thuisland vanwege zijn opmerking dat hij het moeilijk vindt om met Messi samen te spelen. "Ik heb nooit de intentie gehad om een ploeggenoot te bekritiseren", zegt Dyballa daar nu over. "Ik heb er met Leo over gesproken, omdat we tactisch heel erg dicht bij elkaar liggen. Ik heb weinig minuten gemaakt op het WK en op de Copa America, maar ik respecteer het besluit omdat Argentinië veel prestigieuze spelers heeft."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie is beter?

Messi
36%
Ronaldo
41%
Ze zijn allebei even goed
24%
(264 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws