‘JPL-clubs beraden zich over terugbetaling supporters’

‘JPL-clubs beraden zich over terugbetaling supporters’

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 11:46vr 03-04-2020 om 11:46

Nu dat de stopzetting van de competitie wel erg waarschijnlijk is, doemen ook enkele nieuwe problemen op. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de fans, mogen zij rekenen op een compensatie?

Voor enkele clubs is dit vraagstuk een stuk complexer dan voor andere. Zo zitten bij clubs als Anderlecht en Waasland-Beveren de play-off duels inbegrepen in de prijs. Nu die niet worden gespeeld, zit de schrik erin dat fans via een juridische slag hun geld terugeisen. Het Nieuwsblad meldt dat deze clubs zich dan ook beraden hoe het verder moet met de fans.

Volgens de krant liggen er enkele oplossingen op tafel. Zo wordt er gewag gemaakt van een korting op het volgende seizoen, of extra krediet op de consumptiekaart. Enkele andere clubs hebben minder grote problemen omtrent het terugbetalen van fans.

Zo moesten bij Gent en Charleroi de fans hun tickets voor de play-offs afzonderlijk aanschaffen. Die verkoop was wel al gestart, supporters die al tickets hadden gekocht mogen echter rekenen op een ‘vergoedingsregeling’.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws