Ook Rode Duivels moeten nu online les gaan volgen

Ook Rode Duivels moeten nu online les gaan volgen

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 11:00vr 03-04-2020 om 11:00

In november lanceerde de KBVB een speciale trainerscursus speciaal ontworpen voor de huidige generatie Rode Duivels. Bijna alle spelers schreven zich in voor de cursus, maar door de coronacrisis moet het format worden bijgewerkt.

De cursus, die officieel werd goedgekeurd door de UEFA, geeft de spelers de mogelijkheid om af te studeren met een UEFA B en UEFA A diploma. Na een korte introductie in november, zouden de spelers normaalgezien afgelopen week echt van start zijn gegaan in Tubeke. Dat gaat echter niet door.

Sport/Voetbalmagazine weet echter dat de KBVB handig omspringt met de crisis, zo werd er ter vervanging een video call geregeld waarbij de Rode Duivels present tekende. Ook de volgende lesperiode valt mogelijk nog te vroeg om de cursus in een fysieke omgeving te geven, de KBVB bereidt zich dan ook al voor op online lesmateriaal. Net zoals de studenten, krijgen nu dus ook de Rode Duivels mogelijk online les.

De Duivelse trainerscursus was een idee van bondscoach Roberto Martinez. Normaalgezien zouden de Rode Duivels op één à twee jaar de cursus moeten kunnen voltooien.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws