Witsel is onder de indruk van toptalent: “Hij is echt een fantastische speler”

Witsel is onder de indruk van toptalent: “Hij is echt een fantastische speler”

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 10:26vr 03-04-2020 om 10:26

Thierry ging in gesprek met Rode Duvel Axel Witsel via Puma op Instagram. De Rode Duivel was openhartig over zijn periode bij Borussia Dortmund. De jonge Eling Haaland maakt veel indruk, ook op Witsel.

“Haaland is echt een fantastische speler”, citeert Het Nieuwsblad. “Hij is nog jong, maar o zo getalenteerd. The Kid wil steeds blijven trainen en bijleren. Als hij een zwakte heeft, wil hij eraan werken. In zijn eerste 4 wedstrijden, scoorde 10 doelpunten als ik mij niet vergis: sommige spelers komen daar zelfs niet aan in een seizoen. Je kan hem met een lange bal aanspelen, hij kan een balletje bijhoude, hij kan in de diepte duiken…”

Ook Witsel zit in quarantaine. “Mijn familie stelt het goed hier, dat maakt mij gelukkig. Mijn kinderen vergen wel veel aandacht hoor, vandaag was ik bijvoorbeeld aan het schilderen. Voor de rest onderhoud ik mijn conditie een beetje. Wist je trouwens dat Thorgan Hazard hier ook niet ver van woont? Hij heeft een huis in de buurt. Ik ga blij zijn als we weer kunnen trainen, want ik mis het voetbal wel, net als Rom.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws