Zetterberg ging zelden mee op afzondering: Belachelijke polemiek

Zetterberg ging zelden mee op afzondering: "Belachelijke polemiek"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 19:29do 02-04-2020 om 19:29

RSC Anderlecht besloot vorige week om Pär Zetterberg te laten gaan. De Zweed werd door Michaël Verschueren aangesteld om de filosofie van de club te bewaken, maar sinds de komst van Vincent Kompany was zijn rol eigenlijk uitgespeeld. Enkele halve waarheden zetten kwaad bloed bij Zetterberg.

Zo doet het gerucht de ronde dat het Anderlecht-bestuur niet meer tevreden was over de inzet van Zetterberg, die bijvoorbeeld zelden met de spelersgroep (en de technische staf) op afzondering ging in aanloop naar een wedstrijd. Larie en apekool aldus de oud-middenvelder. "Heeft men dat echt geschreven? Dat is laag-bij-de-gronds, want de waarheid is dat we vrij waren om mee op afzondering te gaan of niet", reageert Zetterberg fel bij Sport/Voetbalmagazine.

"En principieel vind ik dat als men mij de keuze laat om thuis te slapen, ik gek zou zijn om dat niet te doen", verdedigt Zetterberg zich. "Dat is ook een signaal, dat betekent dat de club onze aanwezigheid daar niet als onmisbaar beschouwt. Had men mij verplicht, dan was ik natuurlijk wel gegaan. Maar de enigen die daar verplicht toe waren, dat waren de hoofdtrainer en zijn assistent. Waarom zou de club een extra kamer betalen voor iemand die daar niet hoeft te zijn? Ik vind dat een belachelijke polemiek."

Zetterberg is slechts één van de velen die de voorbije maanden aan de deur werden gezet bij Anderlecht. Onder voorzitter Marc Coucke is het personeelsverloop bijzonder groot. Michaël Verschueren zou de volgende zijn die voor zijn job moet vrezen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws