STVV is zeer tevreden met stopzetting: De enige juiste beslissing

STVV is zeer tevreden met stopzetting: "De enige juiste beslissing"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 17:15do 02-04-2020 om 17:15

Laatste update: donderdag 2 april 2020 om 17:22do 02-04-2020 om 17:22

De Jupiler Pro League wordt dit seizoen stopgezet. Club Brugge is dus kampioen en ook de rest van de rangschikking blijft behouden. David Meekers, de voorzitter van STVV, is tevreden.

"Ik ben degene die een schrijven opgesteld heeft om de stopzetting van de competitie aan te moedigen", aldus Meekers bij Het Nieuwsblad. "Dus natuurlijk ben ik tevreden dat dat verzoek ingewilligd werd."

STVV vond het niet verantwoord om de competitie nog te hervatten. "Er is op dit moment maar één correcte denkwijze en dat is de volksgezondheid vooropstellen. We zaten de voorbije weken precies in een virtuele realiteit die werkelijkheid geworden is. Alle mensen - ook onze spelers - moeten zich kunnen concentreren op wat ze moeten doen om gezond te blijven en om hun medemens gezond te houden. Wij hebben dinsdag dan ook beslist dat onze buitenlanders in de kern naar huis kunnen als zij dat wensen."

Een werkgroep moet nu wel nog beslissen over de bekerfinale en eventuele degradatie. "Laat die aangeduide mensen dat maar beslissen. Ik heb het volste vertrouwen in hen. Iedereen zal zijn zeg erover hebben maar dat doet er niet toe. De beslissing die zij nemen zal goed zijn, punt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws